N

Uw wensen staan centraal

N

Persoonlijke betrokkenheid

N

In het oogspringend ontwerp

Home » Architect huis bouwen

Architect huis bouwen

U wilt een hoog aangeschreven architect inschakelen voor het ontwerp dat gebruikt wordt om uw huis te bouwen? Bij van der Doelen Architectuur komt u in aanraking met zelfstandig architect Jean-Sébert van der Doelen. Deze ervaren architect heeft jarenlange ervaring binnen zijn vakgebied. In 2007 werd er gekozen door dhr. Van der Doelen om verder te gaan als zelfstandig architect, na jarenlang te hebben gewerkt voor meerdere architectenbureaus. Het kantoor van Van der Doelen Architectuur is te vinden in Gemonde. Dus ook in Boxtel, Vught en de gehele regio Den Bosch kunt u terecht bij dhr. Van der Doelen voor een architect voor het ontwerp van het bouwen van uw huis.

Een architect die zorgt voor een stevig fundament zodat u uw huis kunt bouwen

Door de jaren heen heeft Van der Doelen Architectuur ervoor gezorgd dat meerdere uiteenlopende projecten tot een goed einde zijn gekomen. Deze projecten zijn uiteenlopend van een boerderij tot aan een landhuis. Door de korte lijnen die dhr. Van der Doelen heeft met zijn cliënten wordt er gezorgd dat u altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft en dat uw wensen, ideeën en misschien zelfs wel dromen uitkomen. Het is belangrijk dat uw bouwproject tot een goed einde wordt gebracht en een goed ontwerp is hier het fundament van. Ook wanneer u in Boxtel of Vught woont, Van der Doelen architectuur zorgt dat uw project tot een ongeëvenaard eindresultaat komt.

Een vrijblijvend gesprek

Bent u benieuwd wat dhr. Van der Doelen voor u kan betekenen in de regio Den Bosch wanneer u een huis wilt gaan bouwen? U bent kunt altijd een vrijblijvend gesprek voeren om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor u en uw project. U kunt Jean-Sébert van der Doelen bereiken via het telefoonnummer: 073-8508500. Hij beantwoordt graag uw vragen om samen tot een passende oplossing te komen.

Anderen bekeken ook