Home » Bureau

Bureau

 

Bouw- of verbouwplannen?

Architect Jean-Sébert van der Doelen (1974) is met zijn bureau “ Van der Doelen Architectuur” gevestigd in Gemonde, Noord-Brabant. Hij kan u helpen bij het ontwerp, uitwerking en begeleiding van al uw bouw- of verbouwplannen.

Korte lijnen

Jean-Sébert is uw contactpersoon van begin tot eind. Dat betekent dat de lijnen kort zijn, en daardoor de persoonlijke betrokkenheid groot.

Uw wens

Jean-Sébert is praktisch en intuïtief ingesteld. Uw wens staat daarbij centraal. Wilt u een in het oogspringend ontwerp dat is geïnspireerd door ruimte, licht en omgeving en dat bovenal functioneel is? Jean-Sébert kan u daarbij helpen.

Ervaring

Na en tijdens de opleidingen van HBO bouwkunde, HBO Architectuur en Academie voor Architectuur en Stedebouw heeft Jean- Sébert vijf jaar werkervaring op gedaan als bouwkundig tekenaar en ontwerp assistent. Vanaf 2001 heeft hij als project architect gewerkt bij een tweetal architectenbureaus. In oktober 2007 begon hij als zelfstandig architect. Eerst in Berlicum en tegenwoordig in Gemonde.

Projecten

Ondertussen heeft hij al menig project tot stand gebracht. Op het gebied van particuliere woningbouw, projectmatige woningbouw, kantoren en bedrijfsruimte, scholen en interieur.

U kunt hiervan wat voorbeelden bekijken op de website.

Neemt u vooral contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

“Uw wens is mijn uitdaging!”

 

Architect ing. Jean-Sébert van der Doelen AvB
Van der Doelen Architectuur

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.