N

Uw wensen staan centraal

N

Persoonlijke betrokkenheid

N

In het oogspringend ontwerp

Home » Architect kantoorpand

Architect kantoorpand

Zoekt u een architect voor het ontwerpen van een kantoorpand? Van der Doelen Architectuur is u graag van dienst. Het kantoor van Van der Doelen Architectuur is gelegen in Gemonde, Noord-Brabant, en wordt geleid door Jean-Sébert van der Doelen. Hij is een zelfstandige architect die over een ruime ervaring ten aanzien van het ontwerpen, uitwerken en begeleiden van bouw- of verbouwingsprojecten beschikt. Wanneer u een architect nodig heeft voor het ontwerpen van een kantoorpand, dan kunt op de expertise van Van der Doelen Architectuur vertrouwen.

Architect kantoorpand gezocht? Van der Doelen Architectuur!

Uw wens is mijn uitdaging, dat is de instelling Van der Doelen Architectuur. Het streven van Van der Doelen Architectuur is om de ideeën van de klant zo optimaal en volledig mogelijk om te zetten in een passend ontwerp. Al menig project heeft Van der Doelen Architectuur tot stand gebracht. Of het nu ging om het ontwerpen van woningen, scholen, een bedrijfsruimte of een kantoorpand: cliënten konden telkens rekenen op de deskundigheid van architect Van der Doelen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij hem terecht voor een geschikt ontwerp.

Optimale communicatie

Van der Doelen Architectuur houdt van een directe communicatie met de klant. Jean-Sébert van der Doelen zal tijdens uw project van begin tot eind uw contactpersoon zijn. Aangezien het om uw project gaat, wordt u steeds persoonlijk betrokken bij iedere stap die tijdens de uitwerking van uw ideeën gezet wordt. Zoekt u een architect voor het ontwerpen van een kantoorpand en heeft u interesse in de diensten van Van der Doelen Architectuur? Bel dan eens naar 073-8508500.

 

Anderen bekeken ook