N

Uw wensen staan centraal

N

Persoonlijke betrokkenheid

N

In het oogspringend ontwerp

Home » Architect vrijstaande woning

Architect vrijstaande woning

Wilt u een bekwame architect inschakelen voor het ontwerpen van een vrijstaande woning? Neem dan eens contact op met de zelfstandige architect Jean-Sébert van der Doelen, van Van der Doelen Architectuur. Na jarenlang gewerkt te hebben bij twee architectenbureaus, besloot hij in 2007 als zelfstandig architect aan de slag te gaan. Zijn kantoor bevindt zich momenteel in Gemonde, in Noord-Brabant. Ook voor het ontwerpen van een vrijstaande woning kunt u op de expertise van deze architect rekenen.

Architect voor vrijstaande woning nabij Gemonde: particulier en zakelijk

Wanneer u op de website van Van der Doelen de projecten bekijkt die architect Van der Doelen in de afgelopen tijd tot stand gebracht heeft, dan merkt u dat hij in staat is om zeer uiteenlopende gebouwen te ontwerpen. Van der Doelen Architectuur weet ieder bouwproject tot een goed einde te brengen, ook als het gaat om een vrijstaande woning waar u waarschijnlijk al jarenlang van droomt. Van der Doelen Architectuur heeft een directe communicatie met de cliënt, particulier of bedrijf, hoog in het vaandel. Het gaat tenslotte om de realisatie van uw ideeën en dromen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent u al enige tijd op zoek naar een architectuur die uw droom van een vrijstaande woning kan waarmaken? Neem gerust eens contact op met Van der Doelen Architectuur. Jean-Sébert van der Doelen komt graag bij u langs om te vertellen wat hij voor u kan betekenen. U kunt hem bereiken via het nummer 073-8508500.

Anderen bekeken ook