N

Uw wensen staan centraal

N

Persoonlijke betrokkenheid

N

In het oogspringend ontwerp

Home » Architect vrijstaande woning

Architect voor een vrijstaande woning

U heeft een goede architect nodig voor het ontwerp van uw vrijstaande woning. Bij Van der Doelen Architectuur zit u in dat geval op de juiste plek. Hier is architect Jean-Sébert van der Doelen werkzaam, die sinds 2007 werkzaam is als zelfstandig architect. Ons architectenbureau is gevestigd in Gemonde, nabij Den Bosch, en vanuit hier ontwerpen we als uw architect een vrijstaande woning.

Architect voor een vrijstaande woning: voor iedere wens

Bij Van der Doelen Architectuur rekent u op jarenlange vakkennis en een goed gevoel voor ontwerp en architectuur. Onze architect is in staat om de meest uiteenlopende gebouwen te ontwerpen: van scholen tot een vrijstaande woning. Als u uw droomhuis wilt laten ontwerpen, dan is deze architect de persoon die u hiervoor wilt inhuren. Hij weet ieder bouwproject tot een goed einde te brengen, ook als het gaat om bijvoorbeeld een vrijstaande woning in Tilburg, waar u waarschijnlijk al jarenlang van droomt. De architect heeft een directe communicatie met de cliënt, particulier of bedrijf. Een persoonlijke aanpak staat bij hem dan ook hoog in het vaandel. Het gaat tenslotte om de realisatie van uw ideeën en dromen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Woont u in de omgeving van Den Bosch en zoekt u naar een goede architect die de vrijstaande woning van uw dromen kan ontwerpen? Bekijk dan eens alle mogelijkheden bij Van der Doelen Architectuur en kom in contact met Jean-Sébert! Hij komt graag bij u langs om te vertellen wat hij voor u kan betekenen. U kunt hem bereiken via het nummer 073-8508500 of u stuurt een e-mail naar info@vanderdoelenarchitectuur.nl. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via het contactformulier.

 

Anderen bekeken ook