N

Uw wensen staan centraal

N

Persoonlijke betrokkenheid

N

In het oogspringend ontwerp

Home » Bouwadvies Den Bosch

Bouwadvies Den Bosch

Heeft u bouwadvies nodig van een deskundige architectuur uit de omgeving van Den Bosch? Denk dan eens aan Van der Doelen Architectuur, gelegen in Gemonde, waar zelfstandig architect Jean-Sébert van der Doelen werkzaam is. Na zijn studies deed hij werkervaring op als bouwkundig tekenaar en ontwerpassistent, waarna hij bij twee architectenbureaus als architect werkzaam was. In 2007 besloot hij Van der Doelen Architectuur op te richten en als zelfstandig architect aan de slag te gaan.

Bouwadvies van een expert in de omgeving van Den Bosch

U merkt het al: voor een degelijk bouwadvies in de omgeving van Den Bosch moet u bij Van der Doelen Architectuur zijn. In de afgelopen jaren heeft Jean-Sébert van der Doelen een groot aantal projecten weten te realiseren, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke sector. Op basis van zijn praktijkervaring kan hij u van bouwadvies voorzien, ook in de omgeving van Den Bosch. Daarbij maakt het niet uit of het om een nieuwbouwproject, een renovatie of een verbouwing gaat. Van der Doelen Architectuur heeft zelfs ervaring met het ontwerpen en uitwerken van interieurinrichtingen.

Veelzijdigheid een troef

Veelzijdigheid, dat is waar Van der Doelen Architectuur voor staat. Ieder project weet architect Van der Doelen naar alle tevredenheid te realiseren. Ook voor bouwadvies kunt u hem benaderen, hij is onder andere werkzaam in Den Bosch en omgeving. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Bel dan naar 073-8508500.

 

Anderen bekeken ook