N

Uw wensen staan centraal

N

Persoonlijke betrokkenheid

N

In het oogspringend ontwerp

Home » Ontwerp vrijstaande woning Den Bosch

Ontwerp vrijstaande woning Den Bosch

Wilt u een ontwerp voor een vrijstaande woning in Den Bosch laten maken door een vakkundige architect? Neem dan eens contact op met Van der Doelen Architectuur. Sinds 2007 is Jean-Sébert van der Doelen zelfstandig architect, nadat hij jarenlang als architect gewerkt heeft voor twee architectenbureaus. Voor een geschikt ontwerp voor een vrijstaande woning in Den Bosch bent u bij Van der Doelen Architectuur dus aan het juiste adres.

Ontwerp en uitwerking vrijstaande woning Den Bosch

Hoe gaat Van der Doelen Architectuur te werk wanneer u een ontwerp voor een vrijstaande woning in Den Bosch en omgeving wilt laten maken? Allereerst luistert Jean-Sébert van der Doelen naar wat uw wensen zijn. Hoe zou u uw vrijstaande woning willen zien? Vervolgens zet hij uw wensen zo optimaal mogelijk in een realiseerbaar ontwerp. Wanneer u tevreden bent, kan er overgegaan worden tot de uitwerking en realisatie van uw bouwproject. Van begin tot eind blijft Van der Doelen uw contactpersoon. U wordt telkens persoonlijk betrokken bij de realisatie van het project, want het gaat hier wel om de realisatie van uw vrijstaande woning in Den Bosch.

Ook voor renovatie of verbouwing

Heeft u geen ontwerp voor een vrijstaande woning in Den Bosch nodig, maar wilt u wel iets aan uw huidige huis laten renoveren of verbouwen? Ook daarvoor kunt u rekenen op Van der Doelen Architectuur. Heeft u interesse in de diensten van Van der Doelen Architectuur? Bel dan gerust eens naar 073-8508500 voor meer informatie.

 

Anderen bekeken ook