N

Uw wensen staan centraal

N

Persoonlijke betrokkenheid

N

In het oogspringend ontwerp

Home » Ontwerp vrijstaande woning Eindhoven

Ontwerp vrijstaande woning Eindhoven

Bent u op zoek naar een ervaren architect die voor u een ontwerp voor een vrijstaande woning in Eindhoven kan maken? Denk dan eens aan Van de Doelen Architectuur. Het kantoor is gelegen in Gemonde en wordt geleid door Jean-Sébert van der Doelen. Na eerst jarenlang ervaring opgedaan te hebben als architect bij verschillende architectenbureaus, is hij sinds 2007 zelfstandig architect geworden. Met zijn kennis en expertise kan hij op basis van uw wensen een ontwerp voor een vrijstaande woning in Eindhoven maken.

Ontwerp vrijstaande woning Eindhoven op basis van wat u wilt

Hoe ziet u uw vrijstaande woning voor zich? Vertel Jean-Sébert van der Doelen wat uw wensen ten aanzien van een vrijstaande woning in bijvoorbeeld Eindhoven zijn en hij zet het voor u om in een realistisch ontwerp. Tijdens de realisatie van uw bouwproject blijft Van der Doelen uw contactpersoon, waardoor de communicatie persoonlijk en vlot verloopt. Op de website vindt u overigens de projecten die hij in de afgelopen jaren als zelfstandig architect tot stand gebracht heeft. Hier vindt u ook een aantal voorbeelden van vrijstaande woningen.

Ontwerp voor woning nodig?

Wilt u een ontwerp voor een vrijstaande woning in Eindhoven en omgeving laten maken? Reken dan op de deskundigheid van Van der Doelen Architectuur. Wilt u weten wat Van der Doelen Architectuur voor u kan betekenen? Bel dan even naar 073-8508500.

 

Anderen bekeken ook