N

Uw wensen staan centraal

N

Persoonlijke betrokkenheid

N

In het oogspringend ontwerp

Home » Ontwerp vrijstaande woning

Ontwerp vrijstaande woning

U zoekt een ervaren architect voor het ontwerp van uw vrijstaande woning in Den Bosch of een andere plaats? Van der Doelen Architectuur is uw betrouwbare partner bij uitstek. Van der Doelen Architectuur zorgt dat uw ideeën en wensen als rode draad door het ontwerpproces worden verweven voor een optimaal resultaat waar u 100% tevreden mee bent. In 2007 werd van der Doelen Architectuur opgericht door eigenaar Jean-Sébert van der Doelen, dit nadat hij jarenlang ervaring had opgedaan bij twee verschillende architectenbureaus.

Het ontwerp voor uw vrijstaande woning, maatwerk voor u

Persoonlijk en direct klantcontact staat hoog in het vaandel bij Van der Doelen Architectuur, uw wensen en behoeftes worden meegenomen binnen het ontwerp, het is niet voor niets uw project. Daarnaast wordt er gezorgd dat u van begin tot eind altijd dezelfde contactpersoon heeft, zo wordt er gezorgd dat er geen miscommunicatie kan ontstaan. Uw contactpersoon is altijd de eigenaar Jean-Sébert van der Doelen, hij verzorgt heel uw project van het ontwerp van uw vrijstaande woning in Boxtel en Vught, tot aan het uitwerken en begeleiden daarvan.

Uw droomhuis laten realiseren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Van der Doelen Architectuur? Aan de hand van een gesprek met eigenaar Jean-Sébert van der Doelen kan er gezorgd worden dat u inzicht krijgt wat de mogelijkheden zijn van uw verbouwing of het ontwerp van uw nieuwe vrijstaande woning in Den Bosch of daarbuiten. Dit ontwerp wordt altijd in samenspraak met u besproken en gemaakt. Jean-Sébert van der Doelen staat graag voor u klaar en helpt u graag verder met de pijnpunten van uw bouw of verbouwing, u kunt hem bereiken via het telefoonnummer: 073-8508500.

Anderen bekeken ook