Woning met kantoor aan de Besselaar in Gemonde

Dit bijgebouw is gelegen in het buitengebied van Gemonde en geeft ruimte aan een mantelzorgwoning en een kantoor. Op de begane grond de mantelzorgwoning en op de verdieping het kantoor. Het idee was om het bijgebouw zo simpel mogelijk te maken in 1 steenachtig materiaal zodat het zou ogen als een rots in het landschap en niet teveel op zou vallen. Dit is de reden dat het aan de buitenzijde volledig is bekleed met natuursteen leien. Daarentegen is de “zachte binnenkant” bekleed met de “warmte” van houten rabatdelen die van buiten daar binnen door lopen. Het volume is opgebouwd uit een gevouwen vlak waarin twee volumes ingrijpen. Er zijn grote glasvlakken aanwezig om voldoende licht binnen te krijgen en optimaal van de omgeving te kunnen genieten. Het geheel is in houtskeletbouw opgetrokken en geïsoleerd met Isovlas.

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid