Woning aan de Van Straelenlaan in ‘s-Hertogenbosch

 

Programma

Deze bestaande bungalow is ingrijpend verbouwd en uitgebreid zodat deze aan de huidige wensen en eisen voldoet. De uitbreiding vindt plaats aan de achterzijde en daarnaast worden bijna alle bestaande elementen vervangen en verbeterd m.u.v. de buitengevels.
De gehele woning wordt ook geïsoleerd.

Ontwerp

De nieuwe woning moet aan binnen- en buitenzijde een moderne uitstraling krijgen. Het interieur is volledig gewijzigd en uitgebreid met enkele slaapkamers. Vanaf de straatzijde is het bestaande volume niet groter geworden maar heeft het wel een nieuwe uitstraling gekregen. Dit is gedaan door het hele pand in een lichte kleur te stuccen met als plint natuursteen. De gehele bungalow heeft een overstek van Eternit gekregen, waarbij de overstek naar beneden knikt t.p.v. de voordeur. Hiermee komt er een accent op de entree. De entrée krijgt nog extra allure door de toepassing van hout. Door de combinatie van hout, stuc, en eternit wordt een modern, strak en warm gebouw verkregen.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid