Home » Projecten » Woningen aan de Pasnagelshof in Ammerzoden

Woningen aan de Pasnagelshof in Ammerzoden

 

Programma

In het centrum van Ammerzoden, aan de Pasnagelshof en Zwin, zijn zeven nieuwe woningen gebouwd. Twee vrijstaand geschakelde woningen, één vrijstaande woning en vier patiowoningen. De vrijstaande woningen bevatten drie woonlagen waarbij het “wonen” en garage op de begane grond en slapen en baden op de verdiepingen. Bij de patiowoningen is alles op de begane grond gelegen. Er is nog wel een vrij indeelbare verdieping. De woningen hebben een goothoogte van vier meter en een nok van tien meter waardoor het perfect past in zijn “dorpse”omgeving.

Ontwerp

De woningen zijn ontworpen in een dorpse architectuur. Kenmerkend zijn de baksteen gemetselde gevels met doorgaande rollagen en trapjes in de topgevels, donkerder baksteen gemetselde plinten, houten kozijnen met horizontale roedes, verhoogde topgevels, betonnen waterslagen en erkers. In het plan wordt ook groen en bestrating opgenomen en voldoende parkeerplaatsen.

Bijzonderheden

Dit project gaat een zeer duurzaam project worden. Er komt extra aandacht voor isolatie, zonwering, kierdichting, bouwmethodiek, keuze onderhoudsarme materialen en duurzaam hout, lage temperatuurverwarming, WTW, drielaags glas etc.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.