N

Uw wensen staan centraal

N

Persoonlijke betrokkenheid

N

In het oogspringend ontwerp

Home » Vrijstaande woning bouwen

Vrijstaande woning bouwen

U wilt uw vrijstaande woning bouwen? Van der Doelen Architectuur zorgt dat uw wensen en behoeftes worden verwerkt binnen het ontwerp gemaakt door eigenaar Jean-Sébert van der Doelen. Van der Doelen Architectuur zorgt voor een realistisch ontwerp met uw ideeën als rode draad in het achterhoofd wordt er gezorgd dat u uw eigen unieke ontwerp krijgt. Door de korte communicatielijnen wordt er gezorgd dat de cliënt altijd dezelfde contactpersoon heeft, dit is eigenaar Jean-Sébert van der Doelen.

Wilt u uw vrijstaande woning bouwen? Van der Doelen Architectuur biedt de oplossing!

Jean-Sébert van der Doelen heeft jarenlange ervaring binnen zijn vakgebied, dit heeft hij opgedaan binnen twee verschillende architectenbureaus. In 2007 werd er gekozen om zelfstandig verder te gaan en werd Van der Doelen Architectuur opgericht. Van der Doelen Architectuur is gevestigd in Gemonde, onder de rook van Den Bosch. U kunt Jean-Sébert van der Doelen dus ook inschakelen voor het ontwerp wanneer u bijvoorbeeld een vrijstaande woning wilt gaan bouwen in Boxtel en Vught.  Er wordt gezorgd dat u de juiste begeleiding krijgt en maatwerk en een persoonlijke aanpak staan bij ons hoog in de vandaal.

Expertise ervaren tijdens een gesprek

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Van der Doelen Architectuur aanbiedt op het gebied van het ontwerpen, uitwerken en begeleiden van uw droomhuis in de buurt van Den Bosch? Dan is een gesprek met Jean-Sébert van der Doelen zeker een goede optie om af te wegen. Wilt u bijvoorbeeld uw vrijstaande woning laten bouwen of toch een verbouwing laten realiseren? Jean-Sébert van der Doelen zorgt ervoor dat uw ideeën en dromen als rode draad door het ontwerpproces worden meegenomen. Dus heeft u plannen of ideeën over het verbouwen of bouwen van uw huis, bel dan naar: 073-8508500.

Anderen bekeken ook