N

Uw wensen staan centraal

N

Persoonlijke betrokkenheid

N

In het oogspringend ontwerp

Home » Architect moderne woning

Architect moderne woning

Een architect nodig voor het ontwerpen van een moderne woning die u voor ogen heeft? Van der Doelen Architectuur, gelegen in Gemonde in Noord-Brabant is voor u dé uitkomst. Van der Doelen Architectuur, gerund door zelfstandig architect Jean-Sébert van der Doelen is een bedrijf waarin goed klantcontact zeer hoog in het vaandel staat. Met jarenlange ervaring binnen zijn vakgebied heeft Jean-Sébert van der Doelen verschillende projecten begeleid en ontworpen in de regio Den Bosch en de rest van Noord-Brabant. Dit deed dhr. Van der Doelen voor meerdere bedrijven totdat hij in 2007 ervoor koos om zelfstandig verder te gaan. Door deze jarenlange ervaring en expertise kunt u voor de bouw van uw moderne woning vertrouwen op Van der Doelen Architectuur.

U zoekt een architect voor het ontwerp van uw moderne woning? Van der Doelen Architectuur!

Uw wensen en behoeftes staan hoog in het vaandel en deze realiseren is de doelstelling voor Van der Doelen Architectuur. Samen wordt er gezeten en gekeken waar uw project aan moet voldoen. Uw wensen worden hierbij nooit uit het oog verloren. Uw ideeën lopen als rode draad door het ontwerp heen. Voor dhr. van der Doelen is persoonlijk contact ook zeer belangrijk, dit wordt ook nooit uit het oog verloren. Zo is Jean-Sébert van der Doelen uw ideale architect wanneer u bijvoorbeeld een moderne woning in Boxtel, Vught of de regio Den Bosch wilt laten ontwerpen.

Persoonlijk contact

Van der Doelen Architectuur werkt het beste bij direct en persoonlijk contact. Jean-Sébert van der Doelen zorgt van het begin tot aan het einde dat hij uw aanspreekpunt is. Doordat uw project wordt gerealiseerd wordt u bij iedere stap binnen het ontwerp u persoonlijk betrokken. Hierdoor zijn uw ideeën altijd terug te zien in het ontwerp dat aan het einde gerealiseerd is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt van der Doelen Architectuur bereiken via het nummer: 073-8508500.

Anderen bekeken ook