N

Uw wensen staan centraal

N

Persoonlijke betrokkenheid

N

In het oogspringend ontwerp

Home » Architect moderne woning

Een architect voor uw moderne woning

Heeft u een architect nodig voor een ontwerp van uw moderne woning? Dan schakelt u Van der Doelen Architectuur in. Architect Jean-Sébert van der Doelen heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van allerlei soorten woningen: van een moderne woning tot een boerderij. Hij heeft al diverse projecten begeleid en ontworpen in regio Den Bosch en de rest van Noord-Brabant. Vanaf 2007 is Van der Doelen zelfstandig aan de slag te gaan gegaan. Hier ligt bij hem de focus op een persoonlijke aanpak waarbij uw wensen en ideeën centraal staan. Vertrouw daarom altijd op onze architect als u een moderne woning wilt laten ontwerpen. 

Uw persoonlijke architect voor het ontwerp van uw vrijstaande woning

Als u besluit in zee te gaan met Van der Doelen Architectuur, plannen we diverse gesprekken met u in. Hierin geeft u aan wat u voor ogen heeft als het aankomt op uw moderne woning, waarna de architect aan de slag gaat met het tekenen van uw ontwerp. Samen kijken we waar uw project aan moet voldoen. Uw wensen verliezen we hierbij nooit uit het oog. Uw ideeën lopen namelijk als rode draad door het ontwerp heen. Zo is Jean-Sébert van der Doelen uw ideale architect wanneer u bijvoorbeeld een vrijstaande woning in Boxtel, Vught of regio Den Bosch wilt laten ontwerpen. 

Kom in contact met onze expert

Van der Doelen Architectuur werkt het beste bij direct en persoonlijk contact. Jean-Sébert van der Doelen is van het begin tot aan het einde uw aanspreekpunt. Wij realiseren uw project en betrekken u bij iedere stap binnen het ontwerp. Hierdoor zijn uw ideeën altijd terug te zien in het ontwerp dat aan het einde gerealiseerd is. Naast architect voor een moderne woning kunt u ook bij ons bureau terecht als u bijvoorbeeld uw huis wilt laten verbouwen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U neemt contact met ons op via het nummer 073-8508500 of door een e-mail te sturen naar info@vanderdoelenarchitectuur.nl.

Anderen bekeken ook