N

Uw wensen staan centraal

N

Persoonlijke betrokkenheid

N

In het oogspringend ontwerp

Home » Verbouwing woning Den Bosch

Verbouwing van uw woning in Den Bosch

Staat er een verbouwing van uw woning in regioDen Bosch op de planning en kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken van een deskundige architect? Schakel dan Jean-Sébert van der Doelen van Van der Doelen Architectuur in. Met jarenlange ervaring weet hij precies hoe hij u van dienst kan zijn. Jean-Sébert helpt zowel particulieren als zakelijke klanten aan een geschikt ontwerp voor hun bouwproject, verbouwing of renovatie van een woning in de regio rondom Den Bosch.

Een professioneel ontwerp voor een verbouwing van uw woning in Den Bosch

Een verbouwing aan een woning in bijvoorbeeld Den Bosch begint met een goed doordacht ontwerp. Hierin verwerken we al uw wensen en eisen ten aanzien van de verbouwing. Pas daarna kan de verbouwing zelf van start gaan. Jean-Sébert van der Doelen komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken en te bekijken wat mogelijk en haalbaar is. Tijdens de verbouwing zelf kunt u op Van der Doelen Architectuur blijven rekenen. Persoonlijk contact en betrokkenheid van de opdrachtgever bij het project staat namelijk hoog in het vaandel bij ons bedrijf. Het is immers belangrijk dat u weet hoe de verbouwing van uw woning in Den Bosch verloopt.

Schakel de architect ook in voor het ontwerp van nieuwbouw

Ziet u een verbouwing aan uw woning in Den Bosch toch niet zo zitten en zou u liever een nieuwe woning willen laten bouwen, en heeft u hier het ontwerp van een vrijstaande woning voor nodig? Ook daarvoor maakt Van der Doelen Architectuur een geschikt ontwerp. Neem gerust eens contact met ons op via het nummer 073-8508500 of door een e-mail te sturen naar info@vanderdoelenarchitectuur.nl. Architect Van der Doelen kijkt graag wat hij voor u kan betekenen. Bekijk ook eens de projecten die hij in de afgelopen jaren gerealiseerd heeft.

 

Anderen bekeken ook