N

Uw wensen staan centraal

N

Persoonlijke betrokkenheid

N

In het oogspringend ontwerp

Home » Verbouwing woning Den Bosch

Verbouwing woning Den Bosch

Staat er een verbouwing aan uw woning in Den Bosch op de planning en kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken van een deskundige architect? Schakel dan Jean-Sébert van der Doelen van Van der Doelen Architectuur in. Van der Doelen is sinds 2007 werkzaam als zelfstandig architect en helpt sindsdien zowel particulieren als zakelijke klanten aan een geschikt ontwerp voor hun bouwproject, verbouwing of renovatie. Wanneer u een ontwerp nodig heeft voor een verbouwing aan uw woning in de omgeving van Den Bosch, dan kunt op zijn expertise rekenen.

Ontwerp voor verbouwing aan uw woning in de omgeving van Den Bosch nodig?

Een verbouwing aan een woning in bijvoorbeeld Den Bosch begint met een goed doordacht ontwerp. Hierin worden al uw wensen en eisen ten aanzien van de verbouwing verwerkt. Pas daarna kan de verbouwing zelf van start gaan. Jean-Sébert van der Doelen komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken en te bekijken wat mogelijk en haalbaar is. Tijdens de verbouwing zelf kunt u op Van der Doelen Architectuur blijven rekenen. Persoonlijk contact en betrokkenheid van de opdrachtgever bij het project staat namelijk hoog in het vaandel. Het is immers belangrijk dat u weet hoe de verbouwing van uw woning in Den Bosch verloopt.

Ook ontwerp voor nieuwbouw mogelijk

Ziet u een verbouwing aan uw woning in Den Bosch toch niet zo zitten en zou u liever een nieuwe woning willen laten bouwen? Ook daarvoor kan Van der Doelen Architectuur een geschikt ontwerp voor maken. Neem gerust eens contact met Van der Doelen Architectuur op, via het nummer 073-8508500. Architect Van der Doelen kijkt graag wat hij voor u kan betekenen. Bekijk ook eens de projecten die hij in de afgelopen jaren gerealiseerd heeft.

Anderen bekeken ook